Solicita o oferta

Evenimentele corporate organizate la Budureasca sunt o expresie a profesionalismului
si a bunului gust pentru a îi mulţumi pe cei mai exigenţi dintre participanţi.

 

Echipa noastra este pregatita pentru a organiza pentru Dumneavoastra:


-    Degustari de vin pentru parteneri

Atunci cand doriti sa impresionati partenerii romani sau straini, o degustare de vin romanesc cu premii internationale, desfasurata in condiitii excelente si cu compania oenologilor nostri este solutia propusa de Budureasca.

 

-    Intalniri/instruiri pentru care putem combina bucuria unei experiente de degustare de vin cu o plimbare in natura.

La o ora in afara Bucurestiului, sala noastra de conferinte/sedinte va poate oferi linistea necesara rezolvarii problemelor importante sau a intalnirilor la nivel inalt. Iar degustarea organizata la sfarsitul intalnirii va aduce o nota de relaxare si de inedit zilei.

 

-    Conferinte/lansari produse

Va putem oferi sala de conferinte cu toate dotarile necesare, degustare vin, catering, transport. Echipa noastra poate organiza evenimentul perfect adaptat nevoilor Dumneavoastra.

 

-    Teambuildinguri

Teambuildingul organizat la Budureasca este o bucurie pentru angajatii Dumneavoastra. Va stam la dispoziţie cu transport, plimbare în crama şi vie, degustare vin, si servicii catering. Angajatilor Dumneavoastra li se va prezenta tehnologia de producere a vinului într-una dintre cele mai moderne crame din România şi li se va raspunde în tihna la întrebari. Degustarea vinurilor noastre premiate se face într-o ambianţă deosebită împreună cu explicaţii legate atât de vinuri cât şi de arta degustatului. Masa care urmează le dă ocazia participanţilor de a petrece timp împreuna. Scenariul standard poate fi îmbogăţit cu prezentări particularizate legate de vie, vin şi procesul de producţie precum şi de ateliere practice.

Pachetele standard includ:

 

  • tur al parcului cramei, acces în vie, tur interior al cramei cu acces in camera tankurilor si camera butoaielor
  • prezentare video a cramei Budureasca
  • degustare a 5/6 vinuri realizata de oenologul nostru însoţita de însotita de platou individual cu brânzeturi si grisine
  • pachet bauturi care include apa, cafea si vin
  • bufet rece pentru care puteti alege dintre variantele noastre de meniu (optional)
  • bufet cald pentru care puteti alege dintre variantele noastre de meniu (optional)
  • transport (optional).

 

Solicita o oferta

Oricare dintre evenimentele organizate la noi pot fi îmbogaţite pentru pasionaţi de prezentari particularizate legate de vie, vin si procesul de productie precum si de ateliere practice.


Clienti