Oenolog international cu experienta de peste 30 de ani, Stephen Donnelly este cunoscut sub denumirea de “Flying Winemaker” sau “Wine Trouble Shooter”.

Si-a inceput cariera in Napa Valley, studiind la Universiatea Davis, California si de atunci si-a confirmat si reconfirmat talentul creand vinuri exceptionale in Anglia, Ungaria, Africa de Sud, India si Romania.

 

Vinul fiecarei tari are propriile caracteristici si si individualitate, iar el a castigat medalii internationale pentru fiecare producator pentru care a lucrat.

Stephen a inceput sa vinifice in Romania in 1995, iar incepand cu 2007 este vinificator la Budureasca castigand  deja peste 70 de medalii de aur si argint la renumite concursuri de talie mondiala precum Rose du Monde, Mundus Vini, Mondial du Merlot, Decanter, Mondial de Bruxelles , The International Wine Challenge.


“ In calitate de vinificator, rolul meu este acela de a evidentia ceea ce este mai bun din fiecare varitate de struguri, iar filozofia mea este ca atunci cand vine vorba despre calitate nu exista nici un compromis.”


Stiri Recente