• Origini

  Vinurile din gama Origini sunt exclusiviste, produse în cantitati limitate si reprezinta o selectie a vârfurilor de calitate  din fiecare an. Strugurii, atent selectionati si sortati manual, provin din parcelele unde conditiile de clima, sol si expunere la soare sunt ideale pentru a obtine vinuri corpolente, cu personalitate unica. Acestea sunt maturate în baricuri de stejar cu provenienta din diferite zone ale lumii.


 • Organic

  Budureasca Organic înseamna dragostea pentru vie și vin, respectul neclintit pentru ceea ce este pur în arta vinului. În conceperea acestei game deosebite am dorit să păstrăm puritatea naturii, am pus pasiunea noastră pentru vin pe primul plan și am acordat atenție fiecărui detaliu. Toate s-au reunit într-o metaforă memorabilă - AMPRENTA SUFLETULUI - care descrie cel mai bine esența Gamei Budureasca Organic.


 • Noble 5

  Noble 5 este un cupaj creat din cinci soiuri nobile de struguri: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Shiraz, Fetească Neagră - şi se aseamana unei vechi familii regale care a condus aceste ținuturi timp de secole. Fiecare soi de struguri este parte integrantă a familiei regale care împreună formează Noble 5.


 • The Vine in Flames

  Gama Vine in Flames se adreseaza zonei de export si intruneste vinuri seci, partial maturate la baric si invechite la sticla. Alegerea acestei denumirii  nu este intamplatoare: numele este inspirat din faptul ca noi am reinviat traditia producerii vinului si am readus la viata soiuri de vita si vinuri unice prin valoarea lor, in acelasi loc unde acum 2000 de ani capetenia dacilor a decis sa arda  viile pentru a nu constitui o atractie pentru invadatori.  


 • Budureasca Premium

  Vinurile din gama Budureasca Premium se adreseaza cunoscatorilor si  celor care apreciaza vinurile de calitate. Aceasta gama este destinata în special domeniului HoReCa, majoritatea vinurilor fiind vinificate în sec, partial maturate la baric si învechite la sticla minim 3 luni inainte de lansarea pe piata.


 • Budureasca Standard

  Gama Budureasca Standard reuneste vinuri ce confera un excelent raport calitate–pret. Vinurile din aceasta gama sunt preponderent demiseci si prezinta caracteristici si arome unice. Sunt vinuri tinere, proaspete, destinate în principal zonei de retail dar nu numai, fiind o expresie a îmbinarii dintre traditia clasica si stilul modern de vinificare..


 • Bristena

  Vinurile din Gama Bristena sunt demidulci cu arome florale si fructate intense si se adreseaza în mod special, dar nu exclusiv publicului feminin. Atât forma atipica a sticlei cât si elementele vizuale florale ce compun eticheta aproape pictata, în culori vibrante, sustin adresabilitatea catre doamne si domnisoare.


 • Exuberant

  Vinurile din gama Exuberant sunt demiseci, tinere, proaspete. Sunt vinuri bine echilibrate care, datorita modului de vinificare, si-au pastrat intensitatea aromelor fructate. Aceste vinuri sunt dedicate in mod special, dar nu exclusiv, sectorului de evenimente.


 • BIB 2l/3l

  Veti regasi in vinurile noastre Bag-in-Box 2l si 3l o varietate impresionanta de arome cu aceleasi caracteristici si calitate aferente gamei Budureasca Standard.